Hur man installerar ett Taklucka Visor

sol och måne tak, när den är öppen, kan luft flöda genom det inre av ditt fordon. Denna extra luft kyls kupén, men ökar också ljudnivån och utsätter passagerare att yttre förhållanden, såsom regn och skräp. Installera en taklucka visir /vindavvisare framför takluckan minskar vindbrus och hålla skräp kommer in i kupén. Saker du behöver
Tvålvatten
ren trasa
Rent vatten
Handduk
Taklucka visir kit
Maskeringstejp
Visa fler instruktioner
1

Tvätta området runt takluckan med tvålvatten och en ren trasa. Skölj området med rent vatten. Torka det rengjorda området med en handduk. Låt det rengjorda området lufttorka i en till två timmar.
2

Rengör området där takluckan möter karossen med alkohol prep pad medföljer taklucka visir kit. Låt alkoholen torka i 30 till 45 sekunder. Addera 3

Ställ takluckan visiret framför takluckan. Justera och centrera visiret. Kör maskeringstejp runt omkretsen av visiret för att markera sin position. Avlägsna visiret från fordonet.
4

Dra tre inches av skyddspapperet från varje ände av tejpen på baksidan av visiret flänsen. Låt papperet intakt och pekar mot utsidan av visiret. Rikta in visiret med märken maskeringstejp. Tryck visiret mot ytan av fordonet. Dra de exponerade ändarna av skyddstejpen att exponera resten av tejp.
5

Tryck längs visiret monteringsfläns att fästa visiret på fordonet. Låt visiret att sitta på fordonet under en till två timmar innan körning för att låta bandet att binda till fordonets färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86488.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.