Felsökning av ett problem tändningslås på en 1995 Astro

Ett antal startsvårigheter kan uppstå på en viss bil, och det börjar med tändningslåset används för att slå din nyckel. På 1995 Chevrolet Astro, dessa cylindrar är bara av rattstången och du kan stöta på problem med växeln. Om detta händer, kan du göra ett antal enkla tweaks för att felsöka problemet och fixa din switch. Saker du behöver
Spray Bag smörjmedel
is
Skruvmejselsats
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Förvandla din nyckel tillbaka och tillbaka i båda riktningarna för att försöka få nyckeln svarvning och att ta bort den från cylindern.
2

Se till att bilen shifter är fast i parken. Om det inte är, kan detta hindra dig från att ta bort nyckeln eller att vrida på nyckeln. Du kan också vrida ratten hårt i båda riktningarna för att se till att hjulen inte sitter fast i en besvärlig situation.
3

Spray cylindern och nyckeln med smörjmedel för att få nyckeln svarvning eller dra ut det ur facket. Du kan också prova att placera en påse med is på nyckeln om den inte kommer att komma ut. Detta kommer att göra det mindre som det kan ha upphettas på grund av överanvändning.
4

bort instrumentpanelen panelerna runt cylindern för att se om det finns något runt cylindern begränsar den från att fungera korrekt.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85904.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.