Hur man gör en '67 Mustang Snabbare

Ford omgjorda Mustang 1967 för att göra den större och bredare och ge den en konkav bakluckan panel. En ny motor har en effekt på 320 hästkrafter infördes också. Mustang entusiaster ser ofta efter sätt att göra sina klassiska bilar att gå snabbare. Några relativt enkla modifieringar av bilen kan utföra denna uppgift. Saker du behöver
Högt flöde frånluft
Kall luft intag filter
racerdäck
Automotive verktyg
Visa fler instruktioner
1

Installera en hög flow avgassystem som avfyrar motorn gaserna snabbare och effektivare än det ursprungliga systemet. Installera också en bredare diameter ljuddämparen så att fordonet har mer utrymme att driva ut luften, vilket kommer att öka sin makt och göra det gå snabbare snabbare. Byte av ljuddämpare brukar ändra ljudet av motorn, vilket gör det mer bullriga när du träffar gasen.
2

Byt ut standard luftfilter med en kall luftintaget filter som drar mer luft genom motorn och håller det svalare. En kall motor presterar bättre och kommer att göra Mustang gå fortare.
3

Byt lager däck med racing klass däck som följer vägbanan bättre och ger dig bättre dragkraft så att bilen kommer att gå snabbare. Däcktrycket är också viktig. Du kanske vill experimentera för att få trycket rätt, beroende på temperaturen på klimatet där du bor, men i allmänhet 9 PSI (pounds per square inch) är ett bra ställe att börja.
4

Move batteriet från Mustang motorrummet till sin stam för att få en bättre vikt partiskhet. Mer tyngd i ryggen kommer att ge dig bättre grepp. Denna ändring är mer komplicerat än vissa av de andra, men är värt ansträngningen eftersom det gör att bilen går fortare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96344.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.