Felsökning av en Volkswagen Jetta Startspärr

stöldskydd är en del av ett elektroniskt säkerhetssystem som förhindrar att fordonet från veva utan närvaro av den ursprungliga tändningsnyckeln. Stöldskydd är utformade för att känna av ett mikrochip implantatet i tändningsnyckeln när de sätts i låscylindern. Det finns två grundläggande scenarier för att behöva felsöka Volkswagon Jetta startspärr enhet: Installera en avlägsen startsystem, vilket skulle kräva förbi startspärr, eller att behöva byta ut tändningsnyckeln eller tändningslåset. Saker du behöver
skruvmejsel skiftnyckel
Hylsnyckelsats
Startspärr bypass modul
Lödkolv
Wire strippor
Visa fler instruktioner
1

Kontakta din lokala återförsäljare av VW om tändningsnyckeln har nyligen ersatts eller en ny tändningslåset eller låscylinder själv installerat i VW Jetta. Återförsäljaren kan tillverka en nyckel med korrekt mikrochip för nya tändningslåset cylinder. Om en ny tändningsnyckel krävs kommer att kontakta återförsäljaren bli kostsamt, men det kommer snabbt resultera i deaktivera startspärren enheten.
2

Kontakta lokala järnhandeln som kanske kan duplicera mikro-flisas nycklar med förinstallerade mikrochips. Detta är en kostnadsbesparande alternativ till att köpa en i-chip nyckel från återförsäljaren. Andra återförsäljare och viktiga återförsäljare tillverkning specialiserat sig på-chip nycklar, men de kommer att kräva att bilens VIN, eller chassinummer, matchar startspärr system som används i fordonet. Ge alltid VIN och, i de flesta fall kan de identifiera startspärr enhet som används för fordonet.
3

Installera en modul startspärr bypass. Det här är ett alternativ om du installerar en avlägsen förrätt systemet och du inte vill gå igenom återförsäljare för en mikro-flisas nyckel. Det finns flera bypass moduler att välja på, några som kostar runt $ 20.00. Se till att din bypass-modulen kommer att fungera korrekt med Jetta startspärr.
4

Skaffa ett diagram fordon ledningar för VW Jetta. Dessa finns tillgängliga via Auto Zone s reparation guider, VW återförsäljare, tryckta manualer reparation eller tillgängliga via online-resurser. Vissa startspärr bypass enheter är enkla att installera, medan andra kräver professionell installation. Om möjligt, leta efter en bypass-enhet som bara har tre till fem installation ledningar. Ledningar bypass-modulen kommer att omfatta användning av en kabelskalare och lödkolv för att ansluta kablar. Många bypass moduler kräver avlägsnar skalen rattstång och anslutande ledningar tändningslåset till bypass modulens ledningar.
5

Programmera Jetta tändningsnyckel med startspärr bypass-modulen med hjälp av anvisningarna för modulen du installerade . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86484.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.