Hur gör jag Ljudisolerat en PT Cruiser?

Ljudisolering din PT Cruiser kommer att resultera i en tystare kabin, vilket kan minska trötthet och förbättra ljudkvaliteten från ditt ljudsystem. Jobbet innebär vanligtvis avlägsnande av invändiga karossdelar och mattor, och tillämpa särskilda ljuddämpande skivor och skum till de inre metalldelarna i kabinen. Du kan också minska cabin ljud genom att välja tystare däck. Billig eller slitna däck kommer att generera betydligt mer vägbuller jämfört med eftermarknad däck som är utformade för att ge en lugn åktur. Saker du behöver
Set med handverktyg inklusive skiftnycklar och Hylsnyckelsats
Flathead och Phillips skruvmejslar
Soft nyfikna Tool Review Chrysler dörrpanelen borttagningsverktyg
Ljudisolering kit eller vinyl /Nitril ljudisolering lakan
Kan svart gummerad underbeläggning
Visa fler instruktioner
1

Park din PT Cruiser på plan mark. Öppna huven och koppla den negativa polen på batteriet.
2

Använd en Chrysler dörr verktygspanel bort att smälla spänningen klipp från dörrpanelerna, var noga med att inte skada eller spricka panelerna. Skjut verktygets gaffeln bakom panelen, centrerad på klippet, och dra den till pop ut panelen.
3

Ta bort skruvarna som håller dörren armstöd och dörren spärren, med en stjärnskruvmejsel . Dra luckan några inches bort från dörren. Nå bakom panelen och lossa den elektriska dörrkontakt anslutning, ställ sedan in panelen åt sidan. Eftersom PT Cruiser är en vagn, har den inte en traditionell stam. Du kan dock ljudisolerade den bakre luckan i samma sätt som dörrpanelerna.
4

Applicera ljuddämpande arket till insidan av metallen dörren och den motsatta sidan av plasten dörrpanelen. Många företag säljer färdigskurna kit som kommer att förenkla tillämpningen. Du kan också köpa skivor och skär dem själv. Applicera ytterligare material runt högtalaren monteringshål i dörren och panelen att skära ner på bas vibrationer från ljudanläggningen.
5

Använd en burk med gummerad underbeläggning att rada din främre och bakre liners fender. Fender liners är svarta plastinlägg som utgör toppen av hjulhusen. Dessa hålls på plats med ett par klipp som kan poppade ut med en skruvmejsel. Skjut fender liner ut, då päls. Ge det en bra timme eller två för att torka innan ominstallation.
6

Utvärdera dina däck. Om din PT Cruiser är på fabriken däck, eller om dina däck har slitits ned, kommer de genererar väg buller. Många däcktillverkare gör däck som är utformade för att minska vägbuller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86486.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.