Hur man gör en Kill Switch för bilar

Kill switchar är ett effektivt avskräcka bil tjuvar. I sin enklaste form, håller kill switch bilen från att kunna slås på. Vanligtvis förhindrar omkopplaren avbryter tändning eller bränsle från att komma till motorn. Det finns ett par viktiga punkter att komma ihåg när man använder en kill switch. En är att omkopplaren måste döljas vanlig syn. Om en tjuv kan se det, kan de räkna ut det. Det andra är att komma ihåg att använda strömbrytaren. Anvisningarna här är för en antändning kill switch och kan göras på mindre än en dag. Saker du behöver Kundservice manuell
Switch
Wire
avbitare
kabelanslutningar
Visa fler instruktioner
1

använda tjänsten manualen för din bil för att bestämma tändkablar och deras placering. Ett av de enklaste ställena att avbryta tändningen är på eller i närheten av rattstången. Ta bort alla paneler på rattstången för att komma till tändkablar.
2

Bestäm platsen för växeln själv. Kom ihåg att även om det inte behöver döljas från vanlig syn, har det fortfarande att vara lätt att komma åt. Bara under instrumentbrädan vid säkringsboxen är en idé.
3

Klipp kabeln som driver tändningskretsen. Försiktigt använda avbitare för att skala bort ungefär en tum av isoleringen på ändarna av kabeln. Upprepa detta med de kablar som ska anslutas till växeln.
4

ansluta switchen kablar till tändkablar. Fäst trådarna tillsammans med de valda kabelanslutningar. Krympanslutningar är lätt att använda, även om ledningarna kan även lödas ihop.
5

Montera brytarens ledningar till switchen själv. Montera omkopplaren på önskad plats.
6

Testa växeln genom att vrida nyckeln i tändningslåset. Gör detta med strömbrytaren i både på och utanför positioner.
7

Tuck ledningarna ur vägen och ersätta alla paneler rattstången. Göm alla kablar hängande av växeln. Inte bara gör det här för ett snyggt jobb, det kommer inte heller att uppmärksammas av en tjuv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96477.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.