Hur man gör en LED Headlight

Beslutet att installera LED-strålkastare i bilen kan härröra från att vilja en mer miljövänlig bil, eller en önskan att spara både pengar och el med ett kostnadseffektivt alternativ till vanliga strålkastare. Hursomhelst, kommer så länge du har rätt verktyg för att börja projektet och lite kunskap om CAD-program, skapa egna LED-strålkastare vara smärtfri och relativt snabb. Saker du behöver
Drill
Lim
lysdioder
Original strålkastare fixtur
Polykarbonat (ca 1/16-inch) eller tunna plastark
Precision såg eller liknande ren-skärverktyg
Motstånd
Sax
Lödning Tool Review Wire
Avbitare
Visa fler instruktioner
1

Ta din ursprungliga strålkastare ur hållaren. Separera bitarna och mäta dem individuellt. Beroende på vilken typ av strålkastare du har, kanske du montera lysdioder på en polykarbonat ark eller direkt på din strålkastarens reflektor plattan.
2

Rita en mall för din nya strålkastare array på vilken CAD-program du planerar att använda. Om du inte har CAD-program, det finns gratis prövningar som du kan använda på Internet; AllyCAD erbjuder också en enkel att använda gratisprogram version av sin professionella CAD-program för personligt bruk. (Se Resurser 3) När du har fastställt den form du vill, rita ut hur många hål du behöver - en för varje lysdiod. Du måste också bestämma formen på din strålkastare och huruvida det kommer att vara rund, fyrkantig eller egen form.
3

Skriv ut bilden. Detta kommer att fungera som referenspunkt för ditt projekt så ha den till hands när du arbetar.
4

Borra hål i polykarbonat ark när de visas på bilden du skapat. När du är klar borrning, klippa ut formen på strålkastaren själv med en precision sågar eller annan ren finish verktyg. Testa det ifyllda arket genom att snäppa fast den på armaturen. Om det inte passar helt rätt, skär kanterna igen.
5

Ställ lysdioderna på arrayen. Löd dem och löda en resistor på den positiva änden. Löda negativa ledare i lysdioder tillsammans då motståndet leder själva. Slutligen, löda kablar till kabeln på de negativa och positiva resultat. Testa krets med ett batteri.
6

Limma ryggen på lysdioder på array plattan. När limmet är torrt, fast plåten till fixturen och testa set-up igen med ett batteri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83556.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.