Hur Size Bilhögtalare för en bil

Förutom att behöva byta ut bilens stock stereo, lägga till en förstärkare och subwoofer rutan, måste du byta ut dörren och bakre högtalarna också. Innan du kan gå ut och börja köpa dem baserat på ljud ensam, måste du veta hur man mäter dem först. Hålen som de passar in är storlek-specifika, och bara någon högtalare storlek kommer inte att göra. Att få noggranna mätningar tar inte särskilt länge alls. Saker du behöver
Måttband
Panel borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Använd verktygspanelen bort för att ta bort bultarna som håller dörren panel på plats. När luckan har tagits bort, kommer du att se att högtalaren är ansluten till ramen i bildörren.
2

Använd måttband för att bestämma storleken på högtalaren genom att köra den från en sida av könen till den andra. Också mäta avståndet från var och en av skruvarna över från varandra också. Denna mätning kommer att vara den storlek som behövs för att ersätta din dörr högtalare.
3

ihop dörrpanelen, placera varje stud tillbaka till sin ursprungliga plats.
4

Öppna bakluckan på bilen. Du kommer att se bakre delen på högtalarna, som kommer att vara tillräcklig för att mäta högtalaren.
5

Använd måttband för att hitta avstånden mellan de multipla placering skruvarna och storleken på högtalaren konen själv. Detta kommer att ge dig den storlek som behövs för att ersätta de bakre högtalarna också. Nu när du har rätt mått, kan du börja att på allvar titta på några av de bättre alternativ som är tillgängliga för dig. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84495.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.