Hur man installerar en Holley Carb

Holley förgasare delar och utrustning är mycket populära och har ett utmärkt rykte. Kolla in motorerna på någon amerikansk banan och hittar regel Holley förgasare. Single cylinder är stock förgasare snabbt bytas ut av ras fordon för dubbla fat och fyra modeller fat från Holley som Dominator-serien. Saker du behöver
Holley förgasare (1250cfm) katalog Förgasare packning
Ratchet (14-tums enhet) katalog Sockets (3/8, 7/16, 1/2, 9/16)
Öppna avancerade skiftnycklar (15/16, 1 tum, 1 ¼ tum) katalog Tänger
Visa mer Instruktioner
1

Placera en ny förgasare packning på plenum luftinsugningsgrenrör. Kammaren kommer att ha fyra bultar sticker ut toppen av förgasarna montera och packningen måste anpassas så att den matchar formen på kammaren nedanför.
2

Skjut förgasaren över fyra förgasaren dubbar och på förgasaren packningen. Kontrollera att förgasaren är justerad så att gashandtaget kopplingen mellan förgasaren är på samma sida (förarsidan) som fordonen strypa länkning från gaspedalen.
3

Placera en mutter på var och en av de fyra förgasare dubbar och skruva ner dem med fingrarna. Ta en hylsa och dra åt muttern ett varv och gå till nästa. Säkra förgasaren jämnt och stadigt för varje mutter som håller förgasaren på plats. Kontrollera att packningen är centrerad under förgasaren innan vi går vidare.
4

Anslut bränsleledningarna till varje bränsle skål. Holley Dominators har två bränsle skålar som tar emot bränsle från bränslepumpen. Dragrace motorer med bränsle regulatorer har bränsleledningar passerar genom regulatorn innan den når Holley förgasare. Oavsett om din bil har en regulator eller inte, kommer bränsleledningar anslutas till bränsle skålar med ett beslag på slutet av en flätad bränsleledning. Använd en 15/16 öppen-nyckel för att dra åt bränsleledningarna i varje Dominator bränsle skålar.
5

Anslut gaspedalen till förgasaren med gasreglaget koppling som kommer upp från fordon brandvägg och slutar vid sidan av förgasaren. Kopplingen är ansluten till förgasaren med hjälp av en saxsprint och post. Sätt stolpen i förgasaren länkage monteringshål och sätt i sprinten tillbaka till posten för att säkra det på plats tills du ändrar det här förgasaren för en ännu större en från Holley.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95058.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.