Hur man installerar Ström Bear Claw Lås

Ägare av modifierade fordon såsom hot rods och anpassade bilar tuner installera power-manövrerad dörrlås om ingen låsmekanismen är tillgänglig eller tillgänglig dörrlås är otillräckliga. The Power Bear Claw Latch låser dörrarna stängs tillförlitligt och är estetiskt tilltalande. Spärrarna styrs av en avlägsen nyckelbricka, så anpassade vagnbyggarna att ta bort yttre dörrhandtagen på sina fordon. Saker du behöver sälja Grease penna
Maskeringstejp
Borrmaskin
Dremel verktyg med liten slipmaskin lite
Fine rasp
3/4R hålsåg
Phillips skruvmejsel
Hylsnyckel
Assistant
Visa fler instruktioner
1

hitta en monteringsläge för spärren. Markera positionerna för montering bulthål med ett fett penna. Borra 3-5/16-inch diameter hål genom varumärkena.
2

Fäst monteringsplattan på dörren. Beskriv anfallaren-bult utskärning i monteringsplattan på dörren. Ta bort monteringsplattan och masken den skisserade området med maskeringstejp.
3

Klipp ut spärren hålet med en Dremel verktyg försedd med en liten slipmaskin lite. Ta bort alla vassa kanter med en fin rasp och tillämpa en rostinhibitor till någon exponerad metall.
4

Återkoppla låsmonteringsplattan till dörren. Har en partner att hålla dörren stängd när du spårar ur formen på spärren hålet på dörrposten.
5

Märk ut mittpunkten för spärren hålet och borra ett litet styrhål. Bore ut pilothålet med en 3/4R hålsåg. Montera plattan anslagsbult bakom stolpen och skruva anslagsbult i plattan.
6

Run skruvar locket genom dörren med en stjärnskruvmejsel och fäst monteringsplattan och spärr. Fäst kabeln nödupplåsningen till den manuella spaken på spärren. Rulla ner fönstret och placera kabeln så att du kan nå in i bilen och öppna dörren.
7

Stäng dörren för att se till att spärren fungerar korrekt. Lossa anslagsbult och justera mekanismen tills låset och anslagsbult fullo engagera. Dra åt anslagsbult och dra åt bultarna med en hylsnyckel.
8

Anslut Bear Claw Spärr till bilens ledningar. Konsultera instruktionsboken för kopplingsschema. Dubbelkolla spärren verksamhet för att säkerställa att enheten inte stör andra rörliga delar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87465.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.