Hur man installerar ett Sway Bar på en 2001 Audi A4

Byta krängningshämmare på 2001 Audi A4 kan hjälpa till att förbättra bilens köregenskaper genom att dra åt fjädring och chassi som bil tar skarpa svängar. Vem som helst kan installera en krängningshämmare, men jobbet är bättre lämpad för dem med erfarenhet av att arbeta på fordonsindustrin upphävanden. Arbetet är ganska tidskrävande och kräver användning av ett antal verktyg. Saker du behöver
17 mm lug skiftnyckel
5 mm insexnyckel
17 mm öppen nyckel
13 mm hylsa
13 mm öppen nyckel
Hylsnyckel
2-tums hylsnyckel förlängning
Ordet jack
Jack står
Silicon aerosol smörjmedel
Sway Bar sälja Grease
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1 < p> Lossa muttrarna på de bakre hjulen med den 17 skiftnyckel mm klack. Hissa upp bilen med domkraft och placera den bakre ovanpå domkraften.
2

Ta bort bakhjulen så att du kan komma åt vingla bar end-länkar, som ligger bakom broms rotorer. Spraya muttrarna med silikon smörjmedel för att förbereda dem för nästa steg.
3

Sätt i 5 mm insexnyckel i skruven. Medan du håller nyckeln isatt, ta bort muttern från slutet-länk bultar med 17 mm öppen nyckel.
4

Skruva loss de fyra 13 mm bultar som fäster förare-och passagerarsidan krängningshämmare bussningar i hjälpramen genom att hålla bulten huvud med 13 mm öppen nyckel och använder 13 mm hylsa för att skruva loss muttern från bulten.
5

bort krängningshämmaren genom att luta den till passagerarsidan och försiktigt skjuta bort den från avgasröret. Den krängningshämmare kommer inte att släppa direkt ner till marken eftersom avgaserna något skymmer det.
6

Smörj de nya bussningarna noggrant innan du installerar dem på dem på A4 i följande steg.

7

Installera och säkra de nya bussningarna med 13 mm socket och skiftnyckel.
8

Placera den nya krängningshämmare på plats genom att skjuta den uppåt och över avgassystemet och rada upp det med hjälpramen monteringshålen.
9

Installera om hjälpram fästbultarna och dra åt dem med momentnyckel till 18 fot-pund. Över åtdragning dessa bultar gör genomföringen gnissla när bilen körs.
10

Säkra krängningshämmare till slut-länkar med 5 mm insexnyckel och 17 mm öppen nyckel. Dra åt end-länk muttrarna till 74 fot-pund vridmoment på varje sida med momentnyckel.
11

Montera de bakre hjulen och skruva in muttrarna, men dra inte åt muttrarna alla väg in i hjulet. Det är bäst att använda fingrarna för att se till att du inte över dra åt muttrarna.
12

Sänk bilen och ta bort domkraften. Använda 17 skiftnyckel mm klack, kan dra åt muttrarna hela vägen. Slutför proceduren genom att använda din momentnyckel för att säkerställa de hjulmuttrarna är åtdragna till 89 fot-pund. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84831.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.