Återupprätta Problem i en 1997 GMC Jimmy

Den växelspak är en viktig del av någon automatisk växellåda bil, och används varje gång du slår bilen på och av. Dessa fakta är inte annorlunda med 1997 GMC Jimmy, och sport utility vehicle har en shifter precis till höger om förarsätet. Om din utrustning inte är i rörelse eller inte flytta, det finns ett antal steg du kan vidta för att försöka felsöka problemet. Instruktioner
1

Tryck på bromspedalen när du försöker flytta din Jimmy. De flesta fordon kräver att pedalen trycks när växelreglaget är aktiv.
2

Kontrollera att din nyckel sätts hela vägen in i flaskan och att den är påslagen hela vägen in i "Run" position. Nyckeln kan fastna mellan positioner och verka som om bilen är på när det faktiskt inte.
3

Rengör shifter eller kabel mekanismer frisättning runt armen för att vara säker på att de inte är fastna på grund av smuts eller klibbighet. Rengör området med lösningen och vatten.
4

Ta bort panelen över växelreglaget genom att skruva loss och poppar bort det. Gör detta för att se om det finns något som begränsar shifter från att röra sig från insidan.
5

Tryck på knappen säkerhet override inuti denna panel av instrumentbrädan, vid foten av shifter, att skjuta det på plats om den är låst, och kommer inte att flytta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86339.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.