Hur man gör en 1994 Corvette Snabb

Arbeta på din Corvette kan vara kul, speciellt när man ser resultatet av ditt arbete lönar sig snabbare acceleration och körtid. När det gäller att göra din 1994 Corvette snabbare, det finns egentligen bara två alternativ. Förbättra körteknik eller förbättra vad du kör. Här är några effektiva sätt att förbättra din Corvette och göra det snabbare. Saker du behöver
Turbo
Performance Chip After Market avgassystem
Visa fler instruktioner
1

Öka din Corvette vridmoment. När du ökar din vridmomentet ökar du i princip hästkrafter av Corvette. Du kan göra detta genom att modifiera ECU /bränsle-kartläggning, som ändrar intaget och avgassystemet. Vid ökning av vridmomentet och kompressionsförhållande, måste du också öka oktan-bränslet.
2

Köp en turboladdare. En turbo för din Corvette kan avsevärt öka produktionen av en motor. Turboaggregat komprimera luft som strömmar in i motorn, fördelen av tryckluft är att den tillåter motorn att pressa mer luft till en cylinder. Detta betyder att bränsle kan användas mer effektivt.
3

Installera en elektrisk fläkt. Mellan kylaren och motorn är en fläkt som används för att dra luft genom kylaren och hålla motorn sval. På äldre bilar är fläkten mekaniskt. Kontrollera om din fläkt är elektrisk, om det inte är, då överväga att installera en nyare, elektrisk ett
4

Använd en prestanda chip.. De flesta bilar byggda efter 1990 har elektronisk bränsleinsprutning. Detta innebär att bränsleinsprutningen styrs av ett datachip. Genom att använda en prestanda chip, kan du ändra chip som styr bränsleinsprutningen och skräddarsy den för att tillgodose ditt behov av snabbhet.
5

Öka ditt avgassystem prestanda. Ett annat sätt att öka hastigheten på din 1994 Corvette är att öka effektiviteten med vilken fordonet får uttömma ur motorn. Det finns många eftermarknaden avgassystem du kan köpa. Ta bort ljuddämparen och lägga glas förpackningar kommer att göra din Corvette mycket starkare, men kommer inte nödvändigtvis att öka bilens hastighet. Fortfarande är det många som väljer detta alternativ för show när du installerar ett avgas kit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95935.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.