Chevy Performance Tricks

Giant krom blåsmaskiner och splittras-the-earth avgas muller är ett bra sätt att imponera på vänner och folk Influence, men många gånger sådana uppenbara uppvisningar av hästkrafter är antingen en skuld eller direkt förbjudna. Lyckligtvis är vägen att göra ett litet block Chevy look lager samtidigt som absurda mängder ström väl upptrampade, och det finns gott nog inspiration att gå runt. Smeka

Ökad cubic inches med en stroker vevaxel är ett säkert sätt att dölja dig motorns prestanda potential. Moderna eftermarknads motorblock som de som gjorts av dart gör det möjligt att pressa big block cubic inches i din lilla-blocket. Många kan gå till 427 cubic inches, och en del kan tillåta dig att gå så stor som 454 i lager små-blockets dimensioner.

Tricket att hålla din stora-tums små block smygande är att hålla dunkande tomgång till ett minimum med en liten kam och använda ganska tyst ljuddämpare. En mellanliggande X-pipe kommer att jämna ut avgaser pulsering och gör makt på samma gång.
False Advertising

ett skikt av färg och några falska Original klistermärken Equipment kommer att göra underverk för din stealth uppdrag. Enkelt utjämning ner din motorblocket och måla både det och topplock lager Chevy Orange kommer att ge intryck av originalitet, men vissa luft-renare klistermärken kommer att föra den hem

Ett varningens ord här:. Även den grönaste green-horn kan se skillnad i ljudet mellan en 327ci motor och en 427. Håll dina klistermärken inom ca 50 ci, och ingen blir klokare.
The Juice

Hiding nitrösa systemen har blivit något av en konstform i den sovande inställd. Men tror inte att någon kommer att luras av dessa 3/4-tums diameter gummi "vakuumrör" gå in på ditt luftfilter. Det kommer inte att klippa det längre.

Savvyest av åkare har börjat montera sina multi-point lustgas system under insugningsröret och använda vinklade injektorer som tillåter dem att spraya vinkelrätt mot löparen botten. Chevrolet motorer använder en helt sluten intag, så du kommer att behöva borra ett par hål i baksidan av blocket för att köra linjer, men det är inget viktigt att oroa slå.

Ett ord av varning : intaget dal din motor blir oerhört varm, så överväga att använda en värme-isolerande valley-pan obligatorisk. Om du väljer att ta detta synsätt, ha i åtanke att köra runt med din lustgas systemet beväpnade hela tiden och samtidigt utsätts för 200-graders värme är en explosion som väntar på att hända. Renspolning av systemet när den inte används, och spara lustgas för när det gäller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83569.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.