Lägga Hästkrafter till din bil

När du försöker att få mer hästkrafter ur din motor finns det en viktig sak att komma ihåg. Mer luft = Mer kraft. Din motor tar in luft och bränsle (Antingen bensin eller diesel) sedan använder en fast procent av luft-bränsleförhållande sedan använder en gnista för att tända den och ger dig kraft. Det finns flera sätt att lägga mer luft till motorn som jag kommer att tala om. Och andra sätt att lägga makten också. Saker du behöver
Pengar
Time
Patience
Visa fler instruktioner
1

Kall luft intag. Kall luft är tätare än varm luft. Därför får du mer luft i din motor. En kall luftintaget tar intaget av din motor. När motorn har varit igång ett tag det blir varmt, mycket varmt, och när du tar ut den ur motorn får mer luft. Detta bidrar också till att din gas körsträcka.
2

Kompressor eller turbo. Både en kompressor och en Turbo göra samma sak, bara på ett annat sätt. De båda kraft luft in i förbränningskammaren över atmosfärtrycket. Kompressorn drivs antingen mekaniskt genom rem eller kedjedrift från motorns vevaxel. En turbo drivs av mass-flödet av avgaser driver en turbin detta orsakar en eftersläpning där du får liten eller ingen uppsving medan du väntar på avgaserna att lämna motorn. Båda dessa kan ha hästkrafter ökar från 50-100%. Men när du får ökar förbi 10 psi du förmodligen kommer att behöva lägga en intercooler och använda högre kvalitet bränsle. Och du kommer att vilja hävda din motor med starkare delar.
3

nya tändstift. Nästa gång du får en låt upp, se om du kan få vissa prestanda tändstift för att sätta i bilen. Vissa platina eller iridium tändstift lyser allt bränsle i bilen snabbare och mer effektivt så att du har mer hästkrafter.
4

Aftermarket cat-back avgassystem. Minskar mottryck i avgaserna i bilen ökar hästkrafter och förbättra bränsleeffektiviteten. Om du inte vill att din bil att låta mycket mer då inte gå med Glasspack avgaser eller nåt sånt.
5

Eftermarknad rubriker. Detta har också att göra med att minska mottrycket hos avgaserna. Om du redan har ett kall luft intag och en eftermarknad cat-back avgassystem då du kommer att känna kraften det ger dig.
6

Performance däck. Du kan få all den kraft du vill komma ut av er motor. Men om du inte har något grepp från dina däck då din kommer inte att känna kraften.
7

Nytt chip. Se upp det är där en massa människor blir lurad. Motorer är att ha mer och mer att göra med elektronik. Din stock chip i bilen är gjord för den genomsnittliga föraren och det är inte använder rätt bränsle för luft-förhållandet. Detta visar bäst resultat när det kombineras med en kall luftintaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83019.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.