Hur gör jag mitt C6 Louder för billigt?

C6 Corvette gjordes först 2004 och släpptes 2005. Det återstår, som i juli 2011, den nuvarande kroppen för Corvette. Beståndet avgassystemet på C6 är ingen slöfock, för dem som vill göra bilen högre, men det finns alternativ. Eftermarknaden avgassystem kan bli dyrt för C6, särskilt de som kommer att göra bilen högt. Raka rör är det enklaste sättet att göra C6 extremt högt. Det är också, överlägset billigast. Saker du behöver
Svetsning verktyg
Rakt rör
Jack
Visa fler instruktioner
1

Lyft den bakre delen av C6 upp på en domkraft, stå eller lyft. Se till att bilen är säker och säkert på plats.
2

Undersök avgassystemet. C6 är dubbelt avgassystem ljuddämpare leda tillbaka och ansluta till ett enda rör från motorn.
3

Använd en svetsbrännare och bryta sambandet mellan den inre röret och det dubbla avgassystemet. Häkta av dubbla avgassystemet från bilen. Nu ska det bara vara en rak avgasröret som går från motorn.
4

Svetsa ett rakt rör av samma diameter som den enda luftutsläpp från motorn. Den raka röret ska sticka ut bara något förbi den bakre delen av fordonet, som en vanlig avgaser skulle.
5

Slå på C6. Skillnaden bör vara omedelbart uppenbara. Den raka röret ljuddämparna är dån högt och även öka prestanda, på grund av det fria flödet av avgaserna. Kör bilen och testa hur det låter genom kraften bandet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87358.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.