Så monterar du ett Nitrous Oxide Button Switch

Även lustgas system, eller NOS, är olagligt för gatbruk i de flesta jurisdiktioner, kan de ge dig övertaget på banan. NOS kan ge dig en knuff i hästkrafter, men inget system är komplett utan ett sätt att kontrollera det. Shifter rattar, rattar och kolumner och lådor handske är alla bra ställen att montera en manöverkontakt. Om du kör en sovhytt, kanske lägga den någonstans ur vägen, men om din bil är byggd enbart för racing, lägga den någonstans med enkel åtkomst. Det är upp till dig. Saker du behöver
Skruvdragare
Skruvar
Tryckströmställare
14 eller 16 gauge tråd
Multimeter
Visa fler instruktioner
Plats

1

Hitta en plats för din switch. Kontrollera att du har ett enda steg, fjäderbelastade brytare som vilar i avstängt läge. Välj en plats som är lätt att nå och kommer inte att distrahera dig från att köra bil. Rengör området.
2

Montera omkopplaren med skruvar. Vissa kit kommer med dubbelhäftande tejp för att hålla brytaren på plats när du fäster den med skruvar. Bandet kommer inte att hålla upp till upprepad användning.
3 trådar

Run till NOS magnetventil. För ett professionellt utseende, gömma kablarna bakom alla tillgängliga paneler. Använd kabelstrumpa eller band zip för att hjälpa knippa överskott trådar. I motorrummet, hålla kablarna borta från alla rörliga delar, inklusive remmar och remskivor. Håll kablarna borta från avgas röret. Polariteten på kablarna spelar ingen roll på de flesta system - omkopplaren endast förbinder de två terminalerna och förändras inte om polerna är omvända
4

Kontrollera att brytaren är korrekt ansluten.. Alltid gör det med lustgas flaska frånkopplad. Med nyckeln på och lustgas systemet beväpnat, kontrollera spänningen på plintarna växeln - behandlingen bör vara ca 12 volt. Tryck på knappen - spänningsavläsningen skulle sjunka till noll eller nära noll. Om avläsningen sjunker till mindre än det, ta för dåliga anslutningar i omkopplaren. Se till att strömbrytaren inte fastnar eller bo på. Kontrollera spänningen läsning på solenoiden med den svarta kabeln på motorns marken. De avläsningar bör likna de avläsningar vid växeln.
5

Testa systemet med lustgas flaska installerad och ventilen öppnas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87305.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.