Hur du gör din Honda Handtag bättre

Hondas är allmänt hyllade för sin pålitlighet, bränsleeffektivitet och imponerande teknik. Mest Hondas hantera mycket bra även i lager formulär. Detta är ännu sannare för prestanda modeller som S2000 roadster och derivat Si. Men som med alla bilar, är det möjligt att förbättra hanteringen av din Honda med ett brett utbud av uppgraderingar, från billigt till dyrt. De flesta av dessa komponenter kan installeras av ägaren med rätt verktyg och kunskap. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

uppgradera fälgar och däck. Ett av de mest effektiva sätten att förbättra hanteringen av en Honda är att installera klibbigare däck. De flesta däck är utformade för livslängd och användning i en mängd olika förhållanden, och är tillverkade av hårdare gummi gummi. Däck gjorda av mjukare gummiblandning ger mer grepp. Om du uppgraderar hjulen samt till en större storlek, så du kan installera bredare däck för ännu bättre hantering.
2

Lägre och styvare fjädring. De flesta lager suspensioner är utformade för komfort över prestanda. Sänkningsfjädrar kommer att minska krängning och sänka din Honda tyngdpunkt för bättre hantering. Para fjädrarna med prestanda chocker, vilket ytterligare kommer att uppgradera hanteringen. Justerbar coilover chocker och fjädrar kommer att ge den mest dramatiska förbättringen, men kan bli dyrt.
3

Installera större krängningshämmare. En krängningshämmare är en längd av metall som fäster vid upphängning på vardera sidan. När din Honda drivs runt ett hörn, verkar det bar en hävarm och tvingar insidan av fordonet mot marken, minska krängning och förbättrar greppet. Byte av lager krängningshämmare med större är en vanlig uppgradering.
4

Installera fjäderben hängslen. När en Honda drivs runt ett hörn, varvid chassit flexar från de krafter som appliceras på den, vilket kan göra det känns mindre stabil och lyhörd. En strut brace är ett stag som är bultad till toppar av strut torn, reducera eller eliminera böjning av chassit. Det finns främre fjäderben hängslen tillgängliga för de flesta Hondas och bakre hängslen strut för vissa modeller.
5

Byt lager bussningar. En Hondas suspension har många gummibussningar på kritiska områden i suspension som isolerar chassit från suspensionen. Stamsuspension bussningar är oftast gjorda av relativt mjukt gummi för komfort och bullerdämpning. Byte av bussningar med hårdare kära gjorda uretan kommer vässa upp svaren från chassit och göra fordonet känns mer flexibel.
6

Få en prestanda inriktning. När du har installerat komponenterna prestanda fjädring på din Honda, kommer en korrekt inriktning föra ihop allting. En god anpassning butiken kan ställa din Hondas inriktning för att maximera hanteringen genom att justera camber, caster och toe inställningar. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95521.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.