Single Vs. Dubbelt avgassystem för V6 Mustang

Mustangs är en av de mest chimära av prestanda bilar. Med en motor och drivlina för alla behov, är det inte svårt att hitta prestanda delar för alla och alla. Den enda frågan är: vilken som passar dina behov bäst? Historia
p Alla V6 Mustangs någonsin producerats kom med en enda-pipe avgassystem. Nyare bilar har rör som delas upp i två någon gång, men fortfarande definieras som "singel" avgas.
Dual Definition

En sann dubbla avgassystemet upprätthåller fullständig separation av de motstående bankernas avgasströmmar från motorn till avgasröret. Moderna dubbla avgassystem ofta sällskap av en balans tub eller "X-pipe", men anses fortfarande vara duals.
Dual Fördelar

dubbla avgasrör Systemet gör att din motor att eliminera avgaser snabbare, och skapa mer top-end hästkrafter.
Single Advantage

En enda avgassystem kommer ofta att små-förskjutning motorer att producera mer vridmoment via ökad flödeshastighet, men en rätt utformad dubbelt system kommer att göra jobbet lika bra.
Fitment

Eftersom alla Mustangs kommer med en V8 alternativet, montera en med dubbla avgassystem är relativt lätt. Det handlar helt enkelt byta ut beståndet Y-rör med en adapter som möjliggör installation av alla Mustang GT avgassystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83548.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.