Hur man installerar SRT - 4 Ögonlocken

Ögonlock ändra utseendet på en bils strålkastare , och på Dodge Neon SRT - 4 de gör fronten ser lite mer aggressiv . Installation av ögonlock är mycket enkel och okomplicerad , men försiktighet måste vidtas för att se till att strålkastarna ytan är mycket ren att tillåta ögonlocket för att binda till strålkastaren . Saker du behöver
Ögonlocksplastik kit
Fönsterputs Clean luddfri trasa
Visa fler instruktioner
1

Rengör strålkastarna på din SRT - 4 med fönsterputs , var noga att avlägsna eventuella buggar , tjära eller vax som finns på ytan . Om ögonlocket kit levereras med alkohol våtservetter , använda dessa efter rengöring med fönsterputs .
2

Placera ögonlocket över din strålkastare för att kontrollera att se hur det kommer att se ut efter installation. När du är redo att installera ögonlocket , försiktigt dra den backade bort tejpen översikten nederst på ögonlocket och placera den på strålkastaren enligt den specifika typ av ögonlocket du köpt .
3 < p > tryck fast ögonlocket nedåt på strålkastare , applicera spänning längs kanterna i minst trettio sekunder . När placerad , låt ögonlocket för att binda till en timme innan du kör din SRT - 4 .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87227.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.