Kommer ett insugningsrör Spacer Skapa mer effekt?

I insugningsröret på en motor är den komponent som levererar bränsle och luftblandning till motorn . Fördelaren är en viktig aspekt av motorn som kan påverka hur mycket ström motorn gör . Insugningsrör

insugningsröret är en gjuten bit oftast byggda av aluminium . Inuti grenröret finns passager att luften och bränsleblandningen färdas ner till motorns huvud. Fördelaren är bultad till motorn och är föremål för att värma blöt , vilket innebär att grenröret blir varmt från värmen från motorn .
Insugningsrör Spacer

ett insugningsrör spacer är en enkel metall utrymme som är installerad mellan insuget och motorn . Genom att placera fördelaren längre från motorn och den värme som den producerar , är power - påfrestande värme blöt minskas och motorn kan göra mer av sin potentiella makt .
Kostnad och Effekt öka

kostnaden för ett insugningsrör varierar , men är vanligtvis runt $ 100 eller mindre och med januari 2011 . Detta är ett kostnadseffektivt sätt att öka hästkrafter på en motor där fördelaren lider av värme blöt . Makten vinsten är inte enorm och är oftast ett fåtal hästkrafter och pund-fot av vridmoment .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96263.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.