Hur man tar bort Aftermarket Färgtoning och Film

Ta eftermarknaden nyans från fordonets fönster kan förbättra körning synlighet och säkerhet eftersom färgtonen materialet ofta missfärgas och snedvrider med åldern. Detta kan försvåra en förarens sikt genom de bakre och sidorutor. Dessutom kan det vara önskvärt att avlägsna nyans film om du gör en hel del mörkerkörning. Tricket att undanröja eftermarknaden nyans är att utnyttja kraften i ånga och ammoniak för att skala bort filmen. Genom att använda denna metod, du undviker att skära bort nyans med ett rakblad, vilket kan vara rörigt, eventuellt orsaka skador på fönster och är potentiellt farligt - ett snedsteg av ett rakblad på glas kan orsaka allvarliga skador. Lär dig hur du tar bort eftermarknaden nyans enkelt och säkert med denna behändiga handledning för att spara tid och pengar. Saker du behöver
Bärbar ångbåt eller elektriska strykjärn med förlängningssladd
flaska ammoniak eller Simple Green renare i en plast
sprayflaska Rags eller extra-styrka pappershanddukar
pincett eller nål-näsa tänger
Visa fler instruktioner
1

Låt bilen sitta i solen ett par timmar att värma fönstren innan det här projektet. Rulla ner sidorutorna när du inte arbetar med dem för att hålla bilen från överhettning inuti på grund av ångan.
2

Börja med en av de små sidorutorna i baksätet tills du känner dig bekväm med uppgiften. Identifiera ett hörn av filmen nyans.
3

Håll ångaren ca 1 tum från hörn och ånga området i flera minuter för att lossa lim som lim färgtonen till fönstret. Använd pincett eller vass tång för att dra upp det hörnet av färgton film, dra försiktigt när du fortsätter att använda ånga för ett större område av filmen. Fortsätt att vifta ångaren över filmen, dra långsamt tills hela filmen skalas av i ett stycke.
4

Upprepa processen för de återstående fönstren.
5

Spray ammoniak på de avskalade fönstren. Torka med trasor eller pappershanddukar för att avlägsna limrester kvar från toning filmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83095.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.