Hur Bypass knackningssensorn på en 1990 Ford F150

knackningssensorn på 1990 Ford F150 skyddar motorn från motorn knackar. Motorknackning --- eller "knackar" --- är resultatet av felaktig förbränning i förbränningskammaren av din lastbil. Vanligtvis är detta ett resultat av felaktig timing och tändning. Knocking, om de lämnas därhän, kan skada din F150 motor. Men om du har erfarenhet av motor tuning, kan du förbigå portklappen sensorn ganska lätt. Saker du behöver
Hylsnyckel
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort kabeln som kör till den negativa batteripolen med en hylsnyckel. Lossa muttern på kabeln klämma och dra klämman från den negativa polen.
2

Öppna huven och leta reda på knock sensorn. Sensorn sitter under motorns insugningsrör. Normalt kan det nås utan att ta bort andra komponenter, men det är en tight passform för att få handen undertill där. Se till att motorn är helt kall innan den når ner för att komma åt knackningssensorn.
3

Tryck på frigöringsspaken på den elektriska kontakten springer till knock sensorn och dra knackningssensorn off. Eftersom trucken kommer att köras utan givaren aktiv, detta är allt som är nödvändigt att gå förbi sensorn. Men, kanske du vill ta bort sensorn om du vill undvika att ha en unplugged sensorn i motorrummet.
4

Vrid centrumskruven på moturs knackningssensorn att ta bort och dra av givaren från motorblocket. Det är en tight passform för att ta bort centrumskruven, men det kan göras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83278.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.