Hur till Fart upp en elektrisk skoter

Du behöver inte nöja sig med ridning på låga hastigheter på en elektrisk skoter. Det finns flera sätt att påskynda den. Du kan uppgradera motorn, öka spänningen eller ändra utväxlingen, råder Eric Leech av Planet Green.com. Alla dessa metoder kräver viss mekanisk kunskap och erfarenhet eftersom du måste göra några tekniska ändringar enligt din scooter ursprungliga specifikationerna. Ändringar som inte är kompatibla med din skoter kan orsaka omfattande skador på viktiga delar, de kan också medföra att din scooter garanti. Saker du behöver
större motor
Större eller mindre däck
Liten eller stor utväxling
Högre spänning batteriet
Visa fler instruktioner
Byta Motor

1

Kontrollera specifikationerna för den ursprungliga motorn. Du hittar denna information i din instruktionsbok. Om du inte har en manual, titta på motorn. Storleken och modellnummer ska visas någonstans på dess yta. Om du har problem räkna ut specs, rådgöra med en återförsäljare som specialiserat sig på elektriska skotrar. Skriv ner motorns specifikationer och ta dem med dig när du köper den nya motorn.
2

Inspektera motorn för att avgöra hur den passar skotern. Detta kommer att hjälpa dig att avgöra hur mycket arbete du behöver göra för att ta bort motorn. Vissa motorer är helt enkelt klämmas ner på skotern med ett band. Vissa är fäst med bultar. I båda dessa situationer kan du helt enkelt ta bort bandet eller bultar, byt ut motorn, och klämma eller skruva ner den igen.
3

Köp en motor som är kompatibel med din scooter. Motorn måste ha samma dimensioner som den tidigare motorn. Annars kanske den inte passar. Om du är osäker på om den bästa motor uppgradera, ta skotern i när du köper motorn för att få en exakt passform. Addera Ändra utväxlingen
4

Kontrollera storleken på din motor för att avgöra hur stor din utväxling ersättare kan vara. Din motor måste ha tillräckligt med vridmoment för att driva en cykel med stora kugghjul. Annars kommer lägga större växlar helt enkelt övermanna motorn och orsaka cykeln att stanna i stället få fart, speciellt när klättring kullar.
5

Byt utväxling. Denna del är vanligtvis bultad ned på scootern. Ändra det kräver unbolting den och ersätta den med en mindre eller större drev. Ett större drev ökar skoterns hastighet övergripande, ett mindre drev hjälper det att ta bort snabbare
6

Ändra dimension på din scooter.. Detta är ett av de enklaste sätten att förändra utväxlingsförhållandet. Däck med större diameter ökar skoterns totala hastigheten, medan kortare däck öka sin start hastighet.
Öka den spänning
7

Ring en skoter återförsäljare för att avgöra hur mycket spänning din scooter modell kan hantera. Detta är viktigt eftersom för mycket spänning kan bränna upp skoterns batteri. Det kan vara bäst att ta skotern till återförsäljare för inspektion för att kontrollera att spänningen rekommendationerna är korrekta.
8

Köp ett batteripaket. Se till att storleken är kompatibel med din skoter och spänningen är inom sina gränser.
9

Wire det nya batteriet på din scooter. Detta är en mycket teknisk uppgift vanligtvis reserverad för en erfaren mekaniker. Om du är osäker på hur du gör detta själv, ta skotern till en butik som specialiserat sig på eftermarknaden skoter förändringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82965.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.