Hur man installerar en Auto Meter Tach

En Autometer varvräknare mäter rörelser eller handlingar av den snurrande motorns drivaxel. Det gör man på en per minut, eller i "RPM". Varvräknare används av förare för att övervaka deras motor. När varvtalet når sin övre gräns är det dags att byta till en högre växel. Detta tillåter en förare att använda en motor effektivt, vilket begränsar mängden slitage som görs för att motorns cylindrar drivaxeln. Varvräknare arbetar med 12 volt system med 4 till 8-cylindriga motorer. Autometer varvräknare kan installeras av vem som helst. Saker du behöver
Drill Sida 3 3/8-tums borr
4 5/8-tums borr
3/8-tums borr
Visa fler instruktioner
1

Bestäm var du vill montera din varvräknare på instrumentpanelen. Borra ett 3 3/8-tums diameter hål för en 3 3/8-tums varvräknare och en 4 5/8-tums diameter hål för en 5-tums varvräknare.
2

Borra ett 3 /8-tums hål i brandväggen av bilen för varvräknaren ledningar. Placera gummiskyddet i hålet. Route varvräknaren trådarna genom tätning och in i motorrummet.
3

Anslut den gröna ledningen till ett hål som sitter under den negativa sidan av tändspolen cylindern. Tändspolen cylindern är på förarens sida av motorrummet. Den är ansluten till ett tändstift och förarsidan Shock Tower nära starten solenoiden. Det är vanligen färgad svart.
4

Fäst den svarta kabeln till motorns batterikabeln marken. Fäst den vita kabeln till instrumentbrädan belysning med en Skarvhylsa. Fäst den röda kabeln till en 12 volt eller batterispänning terminal i säkringsdosan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86783.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.