Fördelar med keramiska Headers

Headers har funnits så länge som hot rods har ändrats. Som ett kostnadseffektivt sätt att öka hästkrafter och vridmoment och ökad bränsleeffektivitet, rubriker är svårt att slå. Tillkomsten av nya material och nya typer beläggning, har lett till ett stort utbud av header konfigurationer för många fordon. Keramiskt belagda headers är normalt betraktas som den bästa, men dyraste, design. Värmesänkning

keramiskt belagda headers arbetar vid en lägre temperatur än standard, obelagda rubriker. Detta minskar under kåpan temperaturer, vilket gör att din motor att köra svalare och ditt intag för att andas svalare luft, vilket ökar prestandan.
Längre liv

Den keramiska beläggningen skyddar rubriker från rost som typiskt omfattar obestruket rubriker. Den konstanta uppvärmning och kylning av huvuddelarna förstör det stål som används i typisk header konstruktion. Keramiska rubriker är ofta gjorda av rostfritt stål, vilket också garanterar en lång livslängd.
Cleaner Söker Motor

Typiska obelagda eller målade rubriker snabbt blister och rost. Detta skapar en mindre än attraktivt utseende till avgassystemet. Keramiska headers behålla sin skönhet under åren.
Högre andrahandsvärde

Keramiska huvuden är kända för att erbjuda lång livslängd. De är också kända för att vara dyra. När det är dags att sälja din bil, den extra överklagande av de keramiska headers, särskilt om paras med ett rostfritt avgassystem, kommer att tillföra värde till fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87276.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.