Hur man gör en Turbo Blanket

Turbo filtar för både lager och anpassad bil och applikationer lastbil kan vara dyrt att köpa från specialitet återförsäljare, oavsett om de kan skydda din motor, huv, lack eller känsliga elektriska delar. Gör din egen turbo filt är en sammanfattning av projekt som du kan fylla hemma på din fritid. Saker du behöver
Heat Art Shield tyg Värmebeständiga glasfiber mattservice
Värmebeständig tråd
symaskin
Graph papper
Märkpenna
Visa fler instruktioner
Rita storlek Turbo
1

Använd rutat papper och en penna för att skapa en 1:1 skala ritning av turbo från alla sidor. Dessa ritningar är vad du kommer att använda för att skapa mönstret för turbo. Kom ihåg att inkludera minst 1 centimeter av utloppsröret och 1 tum i inloppsröret.
2

Klipp ut de dragna linjerna och lägg dem plant på ytan av värmeskölden tyg, lämnar minst 2 inches utrymme mellan varje ritning. Använd en markör för att spåra runt kanterna på varje papper. Addera 3

Släng rutat papper när ritningarna för alla sidor av turbo har överförts. För toppen, sidor och botten av turbo, använd en kontinuerlig del av värmesköld tyg snarare än fyra separata delar.
Sy Glasfiber Matting
4

Trä symaskin med brandsäkra tråd och sy glasfiber mattservice till värmeskölden duken i stora X-formade mönster genom och runt konturerna av turbon.
5

Följ konturerna av ritningarna att sy tillsammans med glasfibermatta och värmeskölden helt runt alla sidor.
6

Klipp bitarna fria av värmeskölden tyg, lämnar 1 tum av extra värmesköld /glasfibermatta runt varje kontur.

7

Lägg ut bitarna som de kommer att sys ihop.
Sy Pieces värmesköld Tillsammans
8

Placera bitar med värmeskölden tillsammans under pressarfoten på symaskinen. Processen kommer att vara som att sy en kudde. Turbon filt ska sys med insidan glasfiber mattservice på utsidan och vände ut och in för slutmontering.
9

Sy ihop bitarna med hjälp av sömnad foten som en guide. Behåll raka, jämna linjer och en attraktiv presentation genom att se till att du syr 1/2 tum från kanten av pjäsen hela vägen runt.
10

Vänd turbo filt insidan ut och testa montera den till turbon, med en sax för att trimma fula bitar. När passformen är som du vill ha det, fast turbo filt i stället med header wrap eller metall klämmor komprimering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86157.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.