Hur man gör en Hook Dirt bil upp

Folk som vill göra sina dirt-track bilar hook-up, gör det genom att skära sina däck. Nej, de tar inte en kniv och skär hål i sina däck. De skär spår och sajpningar över befintliga däckmönster för att förbättra däckets kyla och däck dragkraft. Det finns ingen 100-procent perfekt metod för att skära däck. Cutting däck är en konstform och kräver övning och testning för att uppnå bästa mönster för däcken du använder, villkor spår, och installationen av din bil. Saker du behöver
U-formad spårbladet
Butan fackla
Visa fler instruktioner
1

Värm u-formade räfflor verktyg med en butan brännare eller annan uppvärmningsanordningen. Använda ett uppvärmt rafflande verktyg hjälper dig att skära spår i däcket lättare. Värm verktyget efter behov under hela processen.
2

Sätt U-format spår verktyg på kanten av en däckslitbana med spetsen på verktyget ungefär 20-procent under slitbaneytan och i centrum av slitbanan.
3

Skrapa tvärs slitbanan med spåret för att ta bort det första lagret av gummi och fortsätt tills du över från den ena sidan av däcket till den andra.

4

Gå tillbaka till början av slitbanan, sänka spåret verktyget och ta en annan 20-procent av gummit ur däcket. Du kan upprepa detta, men inte skära djupare än den naturliga mönsterdjupet på däcket. Kapning för djupt in däcket kommer att medföra att däcket felfunktion. Skära spår mellan 40 och 80-procent av mönsterdjupet är vanligen tillräckligt.
5

Cut lameller i den återstående slitbanan i däcket. Sipes är helt enkelt rakblad skär genom slitbanan. För att göra detta, placera ett hörn av rakbladet mot slitbanan och skiva över däcket. Detta är ett utmärkt sätt att lägga till extra dragkraft utan att skada gummit i däcket eftersom det inte tar bort gummit, det bara skivor det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86156.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.