Hur man installerar Hitches

Du kan installera en dragkrokar på nästan alla fordon om det behövs. Många 4x4 och terrängfordon typ komma med dragkrokar redan installerat för att användas med båt, husbil och släp fordon. Om din bil eller lastbil inte har ett skumt följ dessa enkla steg för att installera din egen. Saker du behöver
dragkrokssatsen
mutterdragare
Domkrafter för fordon eller ramper
Ratchet satt
Visa mer Instruktioner
1

köpa rätt dragkrok för ditt år, märke och modell fordon. Se till att kontrollera att din bil är kan bogsera lasten du tänker ansluta. Se till att kroken du köper är kapabel att bogsera lasten liksom. Se tillverkarens anvisningar för installation på just din bil.
2

Lyft den bakre delen av bilen med jack träd, ramper eller hiss. Använd nycklar och skiftnycklar för att lossa eller ta bort några delar av ditt avgassystem som kan vara i vägen. Var noga med att hålla koll på vad som flyttades eller lossas och ersätta allt precis som det var.
3

Rikta in hålen på dragstången med hålen i auto frame under fordonet. Om du har köpt rätt bar för ditt fordon, ska hålen anpassas utan problem. Om inte, borra hål där du behöver dem även om du inte ska behöva göra detta.
4

Placera armering hängslen där anges av din dragkrok tillverkarens anvisningar. Dessa plattor hjälpa till att lindra stress på fordonets ram och /eller dragkrok vid transport. Fäst hängslen och dragstången på plats med de medföljande skruvarna och din Ratchet och skiftnycklar. Se till att allt är så tätt som möjligt. Om det finns lösa delar, eller punkter där kontakten är inte flush, inte använda dragkroken och köpa den rätta.
5

Fäst insats och kula, sedan koppla in din släpvagn. Sakta rullar med släpvagn kopplad med hela sin tyngd på dragkroken. Du kan höra eller känna clunks eller dunkar från dragkroken. Om du gör, ta vagnen och dra åt alla bultar under fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86158.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.