Lägga till en Metal Cover till en pickup

Installera ett lock av metall lastbil på sängen av din tuck skyddar vad du lagrar i flaket. Det gör det svårt att komma in i flaket om du vill hålla folk ute. Det ger också en långvarig lock som kommer att överleva vinyl omslag. Sätt på locket tar längre tid än en vinyllocket eftersom du måste installera spårning. Lyckligtvis, installera ett metallhölje kräver inga permanenta ändringar i flaket, så att du kan ta bort det om du vill. Saker du behöver
Wrench in
Edwards UV Protectant
Rags
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de två skruvarna som håller plywood på plats med en skiftnyckel för att ta bort plywood förpackningar från ändarna av kapseln. Kasta bultarna och plywood.
2

Montera bultarna järnväg guide medföljer locket i bulthålen ställe som de två skruvarna du tidigare tagit bort.
3

Placera en låda i sängen av lastbilen så när du placerar kapseln i flaket, sitter överst i behållaren cirka 2 till 3 inches ovanför sängens sidor. Använd förpackningen kapseln kom i.
4

Ta bort locket från toppen av behållaren och placera den åt sidan.
5

Anslut rälsen till varje sidan av kapseln. Om skenorna har en krökt guide där luckan kommer att glida in i skenan, ta bort filten guider på vardera änden av behållaren och skjut sedan rälsen i skenan grepp på sidan av behållaren tills de låses på plats. Om skenorna inte har krökta guide, bara skjut dem i skenan grepp tills de låses på plats.
6

Skjut kapseln mot framsidan av flaket och ta bort stöden från under kapseln. Rälsen ligger nu stadigt på sidorna av flaket.
7

Placera en plastmellanlägg medföljer satsen mellan skenorna och sängen om du hittar några luckor mellan sidorna flaket och rälsen större än 3/8 tum. Detta håller rälsen från skevhet när du installerar klämmorna.
8

Placera varje klämma jämnt fördelade ner längden på båda skenorna. Skenorna klämma från botten och håll skenan ordentligt mot flaket. Dra åt klämmorna på plats med skiftnyckel.
9

Placera den bakre skenan över sidoskenorna cirka 6 till 12 inches bort från bakluckan och fäst den med klämmorna.
10

Applicera en liten mängd av Edwards UV Protectant till en trasa och torka av gummitätningar tätningslist på styrskenorna.
11

Insect varje avloppsslangen för o-ringstätning och skjut sedan rören in i behållarens botten. Skjut den andra änden av varje rör i dräneringshålen placerade på framsidan av flaket.
12

Placera locket på behållaren och fäst det i kapseln med de två svarta övre locket skruvar . Dra luckan till sin fulla öppet läge. Placera dragremmen över förarsidan järnväg. Dra pappret på baksidan av kardborrbandet och placera den på undersidan av skenan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86061.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.