Hur man bygger en kompressormatad motor för Street

En överladdad motor är en av de mest imponerande saker på gatan och är definitivt det roligaste du kan ha. Det kan också - tro det eller ej - få imponerande gas körsträcka, så länge du inte gör golvet överallt du går. Det kommer att pågå så länge som en konventionell motor med väldigt lite service. Att bygga en motor kräver erfarenhet, så dessa instruktioner förutsätter att du har nödvändig erfarenhet eller har någon som gör. Instruktioner
1

Köp ett 4-bult huvudsakliga blocket och en stål vevaxel. Har verkstaden dubbla kilspår veven och veven spjället. Vevaxeln spjället måste vara av fast typ, såsom en fluidamper, eftersom standarden spjället går sönder direkt.
2

Sätt bottenänden tillsammans. Vevstakarna bör vara något starkare än standard - använda något som Miloden. Kolvarna bör kupade för en kompressor utan mer än 8.9:1 kompressionsförhållande. De bör också vara rörlig pinsvarianten.
3

Sätt den övre änden tillsammans. Huvudena göra stor skillnad i makt, så en anständig uppsättning huvuden bör användas. Tyngdpunkten bör ligga på avgassidan - avgasventilerna bör vara något större än standard. Installera en bra uppsättning av högpresterande ventilfjädrar och starkare stavar tryckknappar. De behöver inte vara dyrt, bara lite starkare än lager.
4

Montera en kamaxel som är avsedd för en kompressor. Det kan ha en relativt hög lyft utan normal tomgång förknippade med höga lyft. Kompressorn tämjer kammarna till en mer hanterbar tomgång.
5

Installera kompressor. Kom ihåg att inte dra aluminium bultar, eftersom de är gjorda för att bryta bort i händelse av en intern explosion orsakad av en bruten ventil. Montera bränsle. Två 465 Holley förgasare är en bra kombination för gatan.
6

Installera kompressor bältet. Inom en minut av start, värmer bandet upp och ökar spänningen avsevärt. Lämna det mycket lös vid start till den punkt där den har två inches av böjningen. Det kommer att bli bågsträng-tight snabbt efter den värmer upp
7

Köp en bra elektrisk bränslepump med massor av volym,. Trycket är inte lika viktigt som flödet. Du vill inte mindre än 8 pounds av trycket under belastning så att det aldrig går magert.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82937.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.