Hur Wire en Controller Släpvagnsbroms på en 2002 Dodge Durango Utan Bogseringspaket

En broms controller ger ström till vagnens elektriska bromssystemet. Den bestämmer att fordonet stannar vid bromsljuskontakten och en pendel krets för att beräkna graden av inbromsning och sedan applicerar den lämpliga mängden bromsning. Vissa regulatorer tillåter föraren att manuellt justera mängden bromskraften. När du har installerat detta system bör du märka en betydande skillnad i din stoppsträcka. Det kan ta ett tag att anpassa systemet till dina bromsning behov. Saker du behöver
Brake controller
Kabelsats
Butt kontakter
Scotch lås kontakter
eltejp
Tänger
Wire strippor
Drill
Skruvmejsel

Visa fler instruktioner
1

Fäst bromsen handkontrollens fästplatta till instrumentbrädan i din bil. Ett vanligt ställe att fästa den är strax under ratten på höger sida. Den fästs med hjälp av borren att skruva in den i instrumentpanelen.
2

Fäst bromsen styrenheten på monteringsplattan genom att fästa de två skruvarna på vardera sidan.
3

Fäst den röda kabeln till stoppljus switch placerad bakom pedalen. Du kan utnyttja denna befintliga systemet med hjälp av en kontakt scotch lås. Denna kontakt fungerar genom att placera en tråd i alla sina lundar och stänga grinden. En bit av metall kommer att tvingas in i de två kablarna skapar anslutningen.
4

Kör positiva (svarta) och jord (vit) tråd genom brandväggen och till batteriet. Det bör finnas en gummi Tillgång hål att komma igenom brandväggen. Fäst den positiva kabeln till den positiva anslutningen på batteriet och jordledningen till den negativa anslutningen på batteriet.
5

Kör blå kabeln under instrumentbrädan sedan längs den vänstra sidan av foten väl alla vägen till bakre delen av fordonet. Du kan dölja denna tråd genom att trycka upp den i plast karosseridelar. Var försiktig så att du inte skadar kabeln.
6

Koppla den blå kabeln på baksidan av fordonet till den blå tråden i bilens släp ledningsnätet med en butt-kontakt. Butt kontakter arbete genom att placera två avskalade trådar i varje ände och komprimering med tång
7

Wrap alla anslutningar i eltejp -. Utom vid batteriet - och fäst alla lösa trådar med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86101.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.