Hur man modifierar en CJ-7 Hardtop

Jeep CJ-7, även känd som Jeep Wrangler är en av de mer populära terrängfordon. Dess tvådörrars kropp gör den perfekt för att klämma in i trånga utrymmen under trail åkattraktioner och klippklättring äventyr. Många människor installerar hardtops på sin CJ-7: s skära-ner på väg buller. Det finns några extra förändringar som du kan göra för att göra din Jeep CJ-7 mycket tystare när man kör, och gör att det känns mer som en vanlig SUV. Saker du behöver
JEEP CJ-7 tätningslist kit
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Rengör toppen av CJ-7 vindrutan med vatten /alkohol-lösning en del vardera. Kontrollera att vindrutan är helt torr innan du fortsätter.
2

Dra tätningslisten backade bort och placera tätningslisten över toppen av vindrutan och tryck ner ordentligt för att säkerställa en tät bindning.

Billiga 3

Place tätningslist tejp runt innerkanten av CJ-7 hardtop, upprepa samma process som du gjorde med vindrutan tätningslist.
4

Öppna Jeep CJ- 7 baklucka i ryggen och rengör toppen av bakluckan med vatten /alkohol-lösning. Torka noga och applicera tätningslist bandet till toppen av bakluckan.
5

Placera Jeep CJ-7 hardtop tillbaka till hardtop skenor, skruva ner det genom att placera de sex bultarna på plats med bricka och knacka plattan. Dra dem med stjärnskruvmejsel. Dra spärren hakar ner på baksidan av CJ-7 vindrutan för att fästa den främre delen av hardtop.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86435.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.