Hur Värm Wrap Exhaust

Heat wrap är en typ av stretchigt tyg tejp som är utformad för att sänka temperaturen på delar av ett fordon som vanligtvis blir varma. Det kan lindas runt avgasröret själv eller samlingsrören. Genom att sänka värmen på fordonets avgassystem med tejp värme wrap, sänker du motortemperaturen, vilket ökar prestandan. Heat wrap finns på någon auto leverans butik. Saker du behöver
Avfettning renare
Rag
Maskeringstejp
Bucket
Vatten
Heat wrap Sida 2 slangklämmor
Skruvmejsel
Hög färgtemperatur silikon

Visa fler instruktioner
1

Rengör hela utsidan av avgasröret med ett avfettande rengöringsmedel och en trasa för att avlägsna alla spår av smuts, olja och fett som kan störa den värme wrap tejp. Du kanske vill ta bort röret från bilen för att rengöra och linda den.
2

tejp Place maskering över alla hål i avgasröret, liksom slutet.

3

Fyll en hink tre fjärdedelar full med vatten och sätt den utrullade tejpen värme wrap i vattnet. Låt det dra tills bandet är helt fuktig.
4

Plocka upp ena änden av våt värme wrap tejp och placera den i ena änden av avgasröret. Linda bandet hela vägen runt röret en gång tills den överlappar början kanten av bandet.
5

Wrap värmen wrap runt avgasröret igen, denna gång överlappar det föregående lagret med en fjärdedel av en tum. Dra bandet tätt som du linda in det.
6

Fortsätt att linda på detta sätt tills du når andra änden av avgasröret. På sista wrap, överlappa den slutliga tejpbit gång, precis som du gjorde med den första wrap.
7

Wrap en cirkulär klämma metall slang runt avgasröret och placera den över tejpen på sluta där du började. Dra den fria änden av klämman genom det slitsade hålet i den andra sidan och använda en skruvmejsel för att dra åt slangklämman på plats. Upprepa processen för att installera en annan slangklämma under det senaste wrap
8

Låt värme wrap tejp för att torka i 24 timmar,. Sedan använda en hög-temperatur färg silikonspray till utsidan av bandet. Applicera ett tjockt lager så att varje del av bandet är täckt av färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84339.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.