Så här ändrar en Lancer Evolution 8

Lancer Evolution 8 är en bil tillverkad av Mitsubishi som är populär för ett antal skäl. Bilen är ofta som en "japansk tuner bil" av människor som tycker om att ändra dem, och används också som en rally racerbil. Lancer Evolution 8 är utformad för att vara en liten och snabb bil som levereras till kunden med prestanda i åtanke. Om du vill ha ännu mer prestanda, installera ett chip prestanda dator i bilen för att öka vridmomentet, hästkrafter och förbättra gas körsträcka. Saker du behöver
Aftermarket prestanda datachip
Ficklampa
Wrench
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

läsa någon manualer och instruktioner som följde med chip även om du tidigare har installerat denna typ av uppgradering innan. Olika tillverkare kan ha olika instruktioner, tips och information som du behöver vara medveten om.
2

Öppna huven på bilen och leta reda på batteriet. Använd en skiftnyckel för att ta bort den negativa batterikabeln av bilen. Detta är mycket viktigt för att försäkra att det inte finns någon ström som kör till bilen. Inte ta bort batterikabeln kan resultera i att du skapar en kortslutning i elsystemet eller eventuella motorskador.
3

Använd en ficklampa för att se över motorn väl i bilen för en liten rektangulär svart låda. Denna box innehåller datachip som matar data till bilens motor.
4

Ta av locket på lådan genom att bända upp den med en skruvmejsel. Ta chipet sakta och försiktigt. Böj inte stiften kopplade till chip eller böja sockeln på något sätt.
5

Passa in stiften på nya prestanda chip med det tomma uttaget och placera chipet i sockeln. Tvinga inte chipet i sockeln. Skadliga uttaget kan kräva en mycket dyr reparation eller utbyte.
6

tillbaka överst på lådan sedan ersätta den negativa batterikabeln på bilens batteri. Stäng huven på bilen och försöker starta bilen. Lyssna noga för några ovanliga ljud. Om du märker problem med prestanda, kontakta tillverkaren av datorchip som du installerade om råd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85556.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.