1991 Honda Civic Tändningslås Kommer inte vända med Key

Startnycklar kan fastna i din bil för ett antal skäl. I en 1991 Honda Civic, om nyckeln fastnar du kanske inte kan vrida om nyckeln eller ta bort det från din tändning. När detta händer, det finns en mängd olika åtgärder du kan vidta för att försöka felsöka problemet och engagera din tändning. Saker du behöver
längd styv tråd eller smalt platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Se till att din bil är placerad i "Park." Om bilen inte är i "Park", tändningen inte slås på.
2

Förvandla din ratten både vänster och höger för att se till att dina hjul inte sitter fast på ena sidan. På de flesta bilar, kommer tändningen ingrepp inte om hjulen sitter fast ur position. Det finns en tändningslåset knuten till ratten. Dra hårt på hjulet ett sätt, sedan den andra, samtidigt som en hand på nyckeln för att känna efter motstånd att släppa.
3

Sätt på din parkeringsbromsen om du är på en kulle eller fastnat på en trottoarkant. Om hjulen är inte säker och kan rulla, kanske bilen startar inte.
4

bort paneler runt startnyckeln vara säker på att det är att notera att begränsa tändningen cylindern från svarvning.

5

in en tråd eller en platt skruvmejsel i tändningslåset för att vara säker på att det inte finns något i vägen för att förhindra att nyckeln från att pressas in hela vägen eller hindra den från att vrida.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85102.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.