Hur gör jag Coat en 316 rostfri bult?

En vanlig legering för stålbultar kallas 316 rostfritt stål. Även rostfritt stål 316 är glänsande, silver och kommer aldrig rostar, kanske du vill belägga cheferna för de bultar med färg för att matcha dem till sin omgivning. Till exempel, om du har bultar i dina inre fendrar eller brandvägg, kanske du vill måla bulthuvudena svarta så att de smälter in bättre. Att måla rostfritt stål, måste du ta ytterligare några steg för att få färgen att fästa. Saker du behöver kommenterar: Mineral saffransstrå
Bomull trasor
maskeringstejp
syraetsning
Epoxifärg
Detalj pensel
Visa fler instruktioner

1

Rengör hela skruvskallen och omgivningen med sprit och en ren, torr bomullstrasa för att avlägsna olja eller smuts. Om möjligt slutföra denna process med bulten installerad. Detta kommer att hindra dig från att skada lacken med en skiftnyckel.
2

Place maskeringstejp på skruvskallen.
3

Ansök syraetsning till ytan av bulten med syraetsning applikatorn. Du kan köpa syra etsning på de flesta platser datortillbehör. Det används ofta på dator styrelser. Tillåt tid för syra etsning torka. Efter torkning, kommer bulten har en grov textur till den. Detta kallas för slipning.
4

Måla huvudet på bulten med epoxifärg och en liten detalj pensel. Tillåt tillräcklig tid för torkning innan du rör bulten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86896.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.