Hur polska Metal till en spegelblank yta

Polering metall till en spegelblank yta är en relativt enkel process, som involverar slipning ner eventuella brister och därefter polera det. Du kan göra denna process på en bil eller motorcykel för att ge det ett professionellt och underhålls utseende, eller om trädgård smycken eller skulpturer. Även om processen kräver upprepning, när du har avslutat det, kommer du att kunna se nyttan omedelbart efter, och du kommer att ha anpassat en bit metall att se bra ut. Saker du behöver
Sandpapper
Calico mopp
Sisal moppen
sydd moppen
Grey förening
Vit förening
Visa fler instruktioner
1

Börja med att slipa ytan med ett grovt sandpapper, runt en 40 grit. Antingen slipa ytan för hand, eller med hjälp av en slipning verktyg. Slipa hela ytan med ett 40 sandpapper, innan du arbetar upp till ett finare sandpapper. Avsluta med ett fint sandpapper, en 320 eller en 600 grit.
2

Använd en sisal mopp att tillämpa en polering förening, vanligen i grått eller brunt. Buff hela ytan av metallen för att avlägsna eventuella stora repor från slipning scenen. Du kan göra denna process för hand eller med hjälp av en lumpskiva.
3

tillbaka materialet på lumpskiva med en sydd vit mopp. Använd ett grått eller brunt förening igen och polera hela ytan. Detta kommer att öka glans och jämnhet i ytan, redo för den avslutande processen.
4

Använd en kalikå mopp och en vit förening för den sista etappen. Detta kommer att vara på scenen som ger spegelblank yta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86367.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.