Hur man byter en fjärrkontroll för en 1998 Volkswagen Cabrio

keyless inresa fjärrkontroller har blivit nästan standard på många bilar runt om i världen, och dessa fjärrkontroller lägga till en extra nivå av bekvämlighet och säkerhet till din bil. Bland de Volkswagen-modeller är utrustade med denna teknik är 1998 Cabrio, vilket gör att du kan programmera dina egna fjärrkontroller till systemet. Denna programmering förfarande kan göras på bara några minuter från din förarsätet och har du redo att använda fjärrkontroller direkt. Instruktioner
1

Köp en fjärrkontroll som är samma märke som sändaren du har installerat i din bil för systemet, eller samma märke som dina tidigare fjärrkontroller. Dessa fjärrkontroller kan köpas på de flesta bil-butiker eller från din återförsäljare.
2

Ange din bil med dina nyckellösa fjärrkontroll och två tändningsnycklar. Sätt ena nyckeln i tändningslåset och sätt den andra nyckeln i dörrlåset på förardörren.
3

Vrid nyckeln i dörren moturs till olåst läge och håll den där för 10 sekunder. Vänta tre signaler till ljud, sedan tillbaka nyckeln till neutralläge.
4

Tryck på valfri knapp på din Keyless remote och vänta på bilens horn piper.
5 < p> Vrid nyckeln i dörren till vänster, och håll den där tills bilen piper tre gånger. Detta indikerar lyckad programmering och avsluta proceduren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84696.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.