Hur du ändrar din Impala till HID

High Intensity Discharge, eller HID, ger starkt ljus och ett elegant utseende till din Chevrolet Impala medan du använder mycket mindre ström än en traditionell halogenlampa. Installera en HID kit liknar ändra den ursprungliga glödlampan, med undantag av några extra komponenter. Mest HID kit kommer med allt som behövs ledningar, hårdvara och behövde ljus, och de flesta plugin till fabriken kabelnätet i fordonet. Saker du behöver
xenonkit
hylsa och spärrskaft set
dubbelhäftande tejp
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln med uttaget och ratchet set. Om du inte kan enkelt komma åt lamporna fabriken strålkastare, ta bort de två skruvarna som håller fast lamphuset på fordonet med hylsa och spärrskaft set.
2

Koppla bort kablaget från båda glödlamporna du tänker konvertera till HID. Vrid fabriken glödlampan medsols och ta bort den från strålkastaren fixturen.
3

Anslut HID kablaget till bilens fabrik strålkastare kablage för varje sida av fordonet. Varje kontakt ska glida ihop och klickar på plats.
4

Place de nya xenon lampor som ingår i HID kit i huset och vrid moturs för att låsa på plats. Lokalisera en platt plats inom räckhåll för lamphuset på båda sidorna och fäst ballasten med dubbelhäftande tejp. Var noga med att ballasten är tillräckligt nära för ledningarna att nå den nya glödlampan.
5

Anslut kablaget från varje förkopplingsdon i sina respektive glödlampor. Montera tillbaka strålkastarhuset på plats och dra åt bultarna med socket och ratchet set. Anslut den negativa batterikabeln med hylsa och spärrskaft set.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86012.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.