Instruktioner för hur du programmerar en Freedom Alarm

Freedom Alarm ger pensionärer en känsla av trygghet och säkerhet i hemmet. Den ansluts direkt till den centrala Emergency Ambulance Communication Centre, som kan nås med en knapptryckning på enheten. När ambulansen Centre har kontaktats, meddelar personalen användarens familj, vårdgivare och andra berörda parter om sin situation. Programmering av Freedom Alarm är en enkel process. Saker du behöver
Basenhet
bärbar sändare (hängsmycke) katalog Telefonlinje
Telefon
Visa fler instruktioner
1

Anslut ena änden av telefonlinjen till basenheten och den andra änden till ett telefonjack som är antingen på eller ansluten till din telefon. När du är ansluten, använder enheten telefonlinjen för att överföra data till räddningstjänsten.
2

Tryck på den röda knappen "POWER" för att slå på basenheten. Tryck sedan på den gröna "INFO"-knappen på basenheten.
3

Lyssna på instruktionerna för att skriva in dina fyra telefonkontakter. Använd telefonens knappsats för att skriva in kontakterna i Freedom Alarm. Tryck på "INFO"-knappen igen för att spara dina kontakter.
4

Tryck larmet på basenheten eller på den bärbara sändaren. Bär den bärbara sändaren runt halsen eller handleden när du är borta från telefonen. Tryck på larmknappen för att larma räddningstjänsten.
5

Kommunicera din nödsituation. Du kan använda högtalaren på basenheten eller på den bärbara sändaren. Om du inte kan tala med ambulans kommunikation, kommer de att skicka en ambulans direkt till ditt hem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85466.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.