Hur man justera den bakre Springs på en Suzuki GSX 1100

Den bakre stötdämparen på din GSX 1100 bestämmer egenskaperna för cykeln vid acceleration hårt och ta snäva hörn. Med tanke på GSX 1100 är en motorcykel byggd för ren hastighet, är det klokt att justera den bakre chock att passa dig. Du kommer att känna sig mer bekväm och mer säker när gungade cykeln runt under dig, och kommer att ha en bättre känsla av vägförhållanden och framkomlighet än någonsin tidigare. Bryt ut verktygslådan ingår med din cykel och justera den bakre chock att maximera din ridning potential. Saker du behöver
Shock förspänning justerbar skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta din cykel för en provtur. Ride vissa snäva, snabba kurvor och göra ett par snabba off-the-line accelerationer och uppmärksamma hur den bakre stöt utför. Om bakhjulet "studsar" i hörnen, eller om du känner dig som om du sakta glider på utsidan av hörnet, måste du dra chocken pre-load. Om chocken är för oförlåtande och är obehagligt eller smärtsamt att rida på, skulle det vara en bra idé att lossa förspänningen.
2

Ställ din GSX 1100 på dess centrum står så att du kan arbeta lättare på chocken. Centret monter kommer att bidra till att vikta av bakhjulet på cykeln gör justeraren lättare att vända.
3

Leta pre-load justerare ring runt toppen av chocken precis bakom svansen delen av cykeln. Du kan inte missa den chock, eftersom det är den stora fjädern fäst på swing arm med en stor hydraulrör som löper genom den. Den pre-load ringen är den tunna ringen nära toppen av han chock, och är vad du kommer att justera.
4

chocken styvare, och därför mer lyhörda, genom att vrida den pre-load justeringsringen moturs mot våren med en förspänning justerbar skiftnyckel. Detta kommer att komprimera fjädern gör den styv för att undvika att "studsa" känsla i svängar och accelerationer.
5

chocken mer förlåtande, och därför mer bekväm, genom att vrida chocken pre-load justeringsringen medurs bort från chocken. Detta gör att chocken att expandera något, gör det mjukare och behagligare för långa resor och rider grupp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86011.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.