Hur man målar ett Bed Liner

Bed liners är en effektiv metod för att skydda sängen av en pickup från skrubbsår, repor och skador som kan orsakas av dragande poster i den bakre delen av fordonet. Även om vissa mickar kommer från fabriken utrustad med en säng liner, är många ägare inför utmaningen att skydda sin lastbil säng på egen hand. Gör-det-själv, färg-i sängen liners erbjuder ett relativt billigt alternativ för pickup ägare i behov av skydd för sin lastbil säng. Saker du behöver
Roll-on bedliner kit
Maskeringstejp
maskeringspapper
Wax Remover Review Rena trasor
färgtråg
Liten rollern
# 80 grit sandpapper
Visa fler instruktioner
1

Rengör botten av lastbilen med hjälp av en högtrycks flöde av vatten och biltvätt borste för att ta bort smuts eller skräp i sängen. Torka rent sängen och använda ett vax bort renare i samband med en ren trasa för att ta bort vax eller annan skyddande beläggning som kan ha tillämpats på sängen av pickup.
2

Ta bort det översta lagret av färg och skapar en ojämn yta för målade säng liner för att hålla sig till genom att slipa hela sängen med # 80 grit sandpapper. Släta fläckar kvar av en brist på slipning kan orsaka defekter i sängen liner. Tvätta och torka sängen av pickup en andra gång, efter slipning är klar, för att ta bort damm och rester som skapats av grovbearbetningen.
3

Mask bort eventuella fästen eller hål bult som inte täckas med säng liner. Kör en rak bit maskeringstejp och papper längs kanten av sängen, nära rälsen, för att undvika misstag få flakinsatsen på utsidan av sängen.
4

Häll en del av sängen liner paint in i en rulle facket. Måla sängen liner på hörn och andra områden som kan vara svåra att komma åt med en pensel. Applicera säng liner, med roller, till de vertikala sidoväggar sängen bredvid. Måla sängen av lastbilen med en beläggning av sängen liner flyttar från framsidan av sängen, nära hytten, bakåt. Låt den första beläggningen torka i minst tjugofyra timmar i en ren miljö där skräp inte fastnar i den våta färgen.
5

Applicera en andra beläggning, eller mer, vilket rekommenderas av sängen liner färgtillverkare, när den första har torkat. Följ samma målning procedurer som använts för den första beläggningen. Använd en förlängning handtag för rollern för att undvika risk för skador på första skikt av liner färg, eller oavsiktligt överföra skräp till ren målningen ytan. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85978.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.