Hur du ansluter Neons till en säkringsdosa

Installera enligt-glow neons på din bil kommer att ge det en mycket anpassad look. Däremot kan när det kommer till kabeldragning din neon kit, skarvning i lager bilens ljussystem vara skrämmande. Det kan vara svårt att hitta rätt tråd att använda, och en felaktig hopkopplingshylsa skulle kunna göra beståndet fel belysningssystem. För att undvika denna komplikation, kan en säkring kran användas för att direkt koppla din neon kit till fordonets säkringsdosa. Fuse kranar installeras direkt i stället för lager säkringar, vilket möjliggör en enkel anslutning av tillbehör som anpassade neons. Saker du behöver
Fuse tap
Avbitare
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Route din neon satsens belysning tråd upp genom motorrummet till fordonets säkringsdosa. Oftast är säkringsdosorna ligger bredvid bilbatteriet. Lossa och ta bort plastkåpan säkringsdosan.
2

lokalisera säkringen stock strålkastare via säkring plandiagram på säkringsboxen lock. Detta är den idealiska säkring du ska använda för att driva egna neon kit, eftersom den tillåter neons att sätta på och stänga med lager strålkastarna. Demontera strålkastaren säkringen ur säkringen panelen, och ersätta den med en säkring kran.
3

Skär bort det mesta av överskottet neon kit belysning tråd, lämnar tillräckligt slack så att tråden inte är spänd när den är ansluten. Tag bort ungefär 10 mm av isoleringen från änden av kabeln, och anslut den till säkringen kranen. Beroende på hur tätt anslutningen är, kanske du vill säkra det med eltejp.
4

tillbaka locket säkringsdosan. Tuck eventuellt överskott ledningar åt sidan, och säkra med eltejp. Se till att din neon kit är korrekt ansluten genom att slå på och av fordonet lampor - de neons tänds när strålkastarna aktiveras Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86655.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.