Mopar 318 Rod Bolt Specifikationer

The Mopar 318 är en motor som skapas av Chrysler Motors. Mopar motorer anses vara Chryslers högpresterande motorer. Den Mopar 318 introducerades 1967 och slutade produktion under 2002. Det var först med på Dodge Magnum och senare presenterade på Plymouth Fury. Den Mopar 318 användes också som en polis motor. 1967 LA Mopar 318 ersatte den kanadensiska byggt 318 som orsakade stor förvirring bland bilentusiaster. Rod Vridmoment specifikation

Stången förbinder kolvarna med vevaxeln kallas en vevstake. Vevstaken för Mopar 318 har 45 foot-pounds av vridmoment på sin mössa bultar.
Vevaxel Vridmoment specifikationer

De huvudsakliga bultarna ansluter vevaxeln till motorn blockera har 85 foot-pounds av vridmoment, och bultarna som förbinder svängningsdämpare till navet har 135 foot-pounds av vridmoment. Bultarna som förbinder driveplate till vevaxeln och bultarna som förbinder svänghjulet på vevaxeln har 55 foot-pounds av vridmoment vardera.
Topplock Vridmoment specifikationer

Bultarna som förbinder topplocket till motorblocket har 85 foot-pounds av vridmoment, har bultarna som förbinder insugningsröret till cylinderhuvudet 35 foot-pounds av vridmoment och axeln bultar fästet förbinder vipparmsaxeln till topplocket har 30 foot-pounds av vridmoment.
kamaxel och motorblock specifikation Torque

Bultarna som förbinder kamkedjan på kamaxeln har 35 foot-pounds av vridmoment och bultar förbinder bell bostäder till motorblocket har 50 foot-pounds av vridmoment. Bultarna som förbinder tryckplattan till motorblocket har 17,5 foot-pounds av vridmoment, bultarna som förbinder kamkedjan till motorblocket har 30 foot-pounds av vridmoment och bultarna som förbinder vattenpumpen till motorblocket har 30 fot- pounds av vridmoment.
Andra Åtdragningsmomentspecifikationer

Bultarna förbinder momentomvandlaren till driveplate har 22,5 foot-pounds av vridmoment, och bultarna ansluter remskivan till vibrationsdämpare har 16,67 mul-pounds av vridmoment.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96171.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.