Hur Supertune en Chevy för Horsepower

Modding, tuning, uppgradering eller supertuning en Chevy är alla sätt att beskriva processen att lägga eftermarknaden delar till en Chevy i syfte att öka den totala prestandan av fordonet. Oavsett namnet på processen, uppgradera en Chevy att förbättra hästkrafter utgång kan åstadkommas med tillägg av AA relativt billig bolt-on uppgradering. Tillsättningen av en eftermarknad prestanda chip kommer att leda till en märkbar ökning av hästkrafter utgång från någon Chevy. Den prestanda chip kommer att ändra programvaran som ansvarar för styrning av motorns funktioner så att mer hästkrafter produceras. Förutom att öka hästkrafter utgång, många marker öka prestandan överlag genom att höja maxgränsen och införa mer aggressiv bränsle och kartor tändning. Saker du behöver
Aftermarket prestanda chip
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna bilens huv och koppla den negativa batterikabeln.

2

Leta bilens elektroniska styrenhet. Eftersom placeringen av modulen varierar beroende på bil, använd tabellen ges i avsnittet Resurser nedan för att hitta den specifika platsen.
3

Lossa fästskruvarna från den elektroniska styrenheten och bort sin plats igen.
4

Skruva loss luckan från den elektroniska styrenheten med hjälp av skruvmejsel.
5

Ta beståndet chip noggrant och bifoga eftermarknaden prestanda chip till beståndet chip. Stiften i eftermarknaden chipet ska passa perfekt med kontakten på fabriken chip. När du är klar ska fabriken chip fästas ovanpå eftermarknaden chip.
6

Installera eftermarknaden chip med fabriken chip ansluts på toppen. Sätt tillbaka
7

lucka och installera den elektroniska styrenheten. Säkra elektroniska styrenheten i sitt ursprungliga läge och återansluta bilens negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85979.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.