Hur man tar hand av väggmålningar på bilar

Bil väggmålningar kan installeras med antingen färg eller någon typ av vinyl grafik. Artistisk och färgstarka väggmålningar förbättra utåt fysiska utseendet av fordonet, oavsett om de visas på glaset eller en karosspanel. Väggmålningar kan inkludera slagord, produkt eller företag reklam och olika institutionella logotyper. Tillämpa dem är ofta vara enkelt och lätt. Att upprätthålla en väggmålning utseende kan vara lika viktigt. Du kan skydda mot väggmålning blekning, färgning, peeling och sprickbildning genom några enkla steg och basvaror. Saker du behöver
Water källkodspaketet Diskmaskiner tvål (mild) katalog Bucket
mjuk svamp
Tvättsprit
Citrus Cleaner Review Microfiber rag
Handdukar
Vax (milt, noncleanser) katalog Högtryckstvätt (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Placera fordonet i parken eller neutral, med nödbroms inställd. Rulla upp alla fönster. Spraya bilen ner med vatten, helt blöta väggmålning ytan. Blanda en lösning med milt diskmedel och vatten i en hink. Använd en mjuk svamp för att torka av väggmålning yta ned, använda och tillbaka slag från toppen och nedåt. Torka från mitten av väggmålning utåt, aldrig dra tillbaka mot väggmålning slut sömmen. Borsta utåt, bort från sömmen för att undvika att fastna och lyfta kanten. Undvik hårda påtryckningar.
2

testa någon rengöring kemiska på väggmålning yta, om du hittar en envis fläck. Använd en säker produkt utan starka lösningsmedel som thinner eller aceton. Använd en klick gnugga alkohol eller mild citrus renare och en mikrofiber trasa för att försiktigt skrubba området. Efter att du har rengjort den, tvätta den med milt tvättmedel och en svamp, skölj med vatten. Låt det lufttorka, eller torka den med en mjuk handduk.
3

Applicera ett tunt lager av ett milt, icke-rensning vax till väggmålning. Använd inte en karnaubavax-baserad vax. Applicera vaxet med en liten bit av handduk, med cirkulerande rörelser. Ta det torkade vaxet rester med en ren handduk. Buff utåt över sömmarna, och inte mot dem. Torka parallellt sömmarna för att ta bort vax längs väggmålning kanterna.
4

Justera munstycket för ett stort fan, om du behöver använda en högtryckstvätt. Överskrid inte 1,200 pounds per square inch och 120 grader Fahrenheit, för inställningarna. Håll vinkelräta bricka munstycket till väggmålning ytan och spraya från mitten utåt.
5

Håll munstycket från en fot till en och en halv fot från ytan. Vinkla inte munstycket inåt mot väggmålning kanten, eftersom det kan lyfta sömmen, förstöra vidhäftningen. Du kan tvätta väggmålning med diskmedel tvål och en svamp, skölj med högtryckstvätt. Eller skölj med högtryckstvätten oftare, för underhåll. Vaxa väggmålning med ett milt, icke-rensning vax. Torka bort vaxet rester med en ren handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87179.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.