Hur man målar Wheels Flat Black

Anpassa din bil hjul är ett bra sätt att göra bilen mer personlig. Oavsett om du försöker att göra ditt fordon sticker ut från de andra, eller om du bara går för en ny look, fälgar måla din egen kan vara en mycket givande projekt om det görs på rätt sätt. Många människor väljer att måla sina fälgar mattsvart, vilket gör för en elegant look till fordonet. Saker du behöver
Bil jack
Däck järn
Jack står
trädgårdsslang
Diskmedel
Rags
Sand papper (diverse gryn) katalog Aceton
Maskeringstejp
Spray-on primer (self-etsning eller vidhäftningsgynnande) katalog Flat svart sprayfärg
Spray-on klarlack
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen, lägg i parkeringsbromsen och chock däcken. Jack fordonet, och använda däck järn för att ta bort varje hjul. Sänk försiktigt ner bilen på fyra pallbockar.
2

Ta hjulen till en säker plats att använda sprayfärg. Området ska vara väl ventilerat och lämplig för målning.
3

Rengör hjulen ordentligt genom att skölja dem med en trädgårdsslang, skrubba dem med diskmedel och skölj dem igen med ren vatten. Torka hjulen med en ren trasa eller pappershanddukar.
4

Bli av eventuella brister i fälgarna genom slipning dem med sandpapper. Börja med en låg-slippapper (400 till 500 grit), och arbeta dig upp till en fint slippapper (800 till 1000 grit). Försök att få hjulen så smidigt som möjligt.
5

Rengör fälgar igen med aceton. Applicera aceton till en ren trasa, och torka hjulen att avlägsna eventuell kvarvarande damm eller smuts. Låt hjulen att torka.
6

Mask däcken med maskeringstejp för att undvika att få färg på dina däck. Applicera tejpen i många små remsor runt den yttre kanten av fälgen. Försök att få tejpen under kanten på fälgen utan att täcka någon del av hjulet som du försöker att måla.
7

Prime hjulen med en självetsande primer gjord för metall. Du kan också använda en primer med vidhäftningsbefrämjare att hjälpa färgen stick till hjulen bättre. Följ instruktionerna på sidan av primern kan.
8

Låt primern torka och applicera flera lager av matt svart sprayfärg. Användning av en sprayfärg gjord för målning hjul rekommenderas. Följ alla anvisningar på sidan av färgen kan.
9

Låt sista lager färg torka. Låt hjulen sitta över natten eller hur länge färgtillverkaren rekommenderar för färgen att härda.
10

Applicera ett par lager av spray-on klarlack. Använda en klarlack som gjorts speciellt för målning hjul rekommenderas. Applicera ljusa rockar i korta sprayer, och följ alla riktningar på sidan av sprayen kan.
11

Låt klarlack torka ordentligt innan du fortsätter. Placera tillbaka hjulen på bilen med en domkraft och ett däck järn. Avlägsna domkraften och underläggskilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85876.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.