Vilka är skillnaderna i klasserna av dragkrokar?

Innan du väljer en dragkrok, överväga vikten på släpvagnen du förväntar dig att bogsera och dragkapacitet på ditt fordon. Det finns också två vägningar du behöver tänka på. Först måste du överväga brutto släpvagnsvikten medan den andra är den tunga vikten. Dragkrokar placeras i en av fem klasser, baserat på vikten kapacitet. Klass I

Klass I dragkrokar kan stödja en grov släpvagnsvikt på 2000 pounds, en tunga vikt på 200 pounds och kan fästas på bilens stötfångare eller ram.

Klass II

En klass II dragkrok kan stödja en grov släpvagnsvikt på 3500 pounds, en tunga vikt på 300 pounds och kan fästas på bilens stötfångare eller ram.

klass III

klass III dragkrokar kommer att stödja en grov släpvagnsvikt på 6000 pounds och en tunga vikt på 600 pounds. Till skillnad från klass I och klass II missöden, måste klass III missöden fästas på bilens ram.
Klass IV

klass IV dragkrokar har utformats för att hantera en grov släpvagnsvikt på 10.000 pounds och en tunga vikt på 1000 pounds. Liksom klass III missöden, är dessa utformade för att fästa vid bilens ram. Med den största kapaciteten av alla Addera klass V

kommer klass V dragkrok stödja brutto släpvagnsvikten av 12.000 pounds och en tunga vikt på 1200 pounds. Den klass V skumt måste fästas på bilens ram.
Hänsyn

Välj alltid en dragkrok som överstiger vikten av fordonet du räkna med att bogsera.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83081.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.