Hur man installerar Driving Lights

Lägga kör lampor till ett fordon kan förbättra nattliga visioner och göra bilen mer attraktiv. Flera hundra stilar och färger är tillgängliga och använda standardiserade monteringsverktyg för att passa praktiskt taget alla bilar. Installera dimma eller kör lampor innebär minimal kabeldragning och kan göras av den genomsnittliga föraren i ungefär en timme. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Eltejp
Skruvmejslar
Drill
Visa fler instruktioner
1

Bestäm en byggform för belysningen genom att hålla en lös ljus upp till området för att se hur det skulle fästa och titta. Många bilar har färdiga hål för att rymma lampor i sina främre luft dammar, komplett med fästen, som var ett alternativ för modellen men inte beställt. Montering av Extraljus bakom gallret kan skydda glaset från skräp, men de får inte lysa lika klart. Vissa lokala lagar begränsar denna byggform, så kolla innan du placerar dem bakom galler.
2

Fäst fästena till den valda platsen genom att borra små skruvhål eller skruvdragning i den främre stötfångaren i medurs riktning. De valfria Körljus hål borde ha montera plåtar på överläppen. De drivande lätta fästena är utformade för att medge justering av ljusstrålen riktning efter installationen.
3

Anslut Extraljus till vinkeljärnen med skruvarna tillhandahålls och muttrar. Det är inte nödvändigt att dra åt dessa skruvar hela vägen.
4

Wire lamporna att fungera med en enda switch i ett bekvämt läge. Anslut ljusets positiva ledningen leder tillsammans, då skarva dem i en lång tråd som leder till switchens utgång. Skarven kommer att ha tre ledningar: en till var ljus och en till omkopplaren. Ljusets negativa ledare (eller tomt) ska kopplas ihop och jordad till bilens ram. De flesta gånger, det finns bultar och skruvar i motorrummet som är jordade till bilen, men om ingen kan hittas då batteriets negativa terminal kommer att göra. Koppla switchens ingången till en varm säkring i gruppcentralen genom att trycka på den nakna kabeln i ena sidan av säkringen s metallbladet kontakt. Linda alla skarvar med en liberal mängd eltejp, vara säker på att säkringen anslutningen är en pol bara, inte båda sidor om säkringen
5

Kontrollera ljuset verksamhet genom att vrida strömbrytaren på och av. . Om säkringen valt är "tändning på", och sedan slå på bilens tändning och kontrollera verksamheten.
6

Syfte strålarna genom att aktivera belysningen och dra åt ljusets bulten medan strålen fokuseras i önskad riktning. Slå på bilens strålkastare för en referens kan hjälpa sikta balkarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83248.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.